Hey! Mr. Jau' avatar Mr. Jau is posting videos on Unvlog.com

If you like it, sign up and start posting videos in a minute

Mr. Jau, Súper glue diplomàtic. Videocàsting per la CORI

(Subtítulos en castellano activables en el vídeo)

Ha estat una decisió difícil de prendre, però després d'anys de renegar dels polítics, he decidit convertir-me en un d'ells per mirar d'aportar el meu punt de vista personal. Si no pots amb ells, diuen, uneix-te a ells. Si no pots amb el sistema, converteix-te en el sistema. Així que quan he vist que la CORI, Coordinadora Reusenca Independent, demanava vídeos per un càsting (he dit càsting, no càstig) destinat a trobar a candidats per anar a les llistes del parlament europeu amb ells, he vist clar que el destí m'enviava un senyal i que era ruc (i ruc català, és clar) si no l'aprofitava.
La CORI és un partit polític que compta amb representació a Reus, i que bàsicament es dedica a deixar en evidència els partits polítics suposadament seriosos. Molta gent no entén o no valora aquesta actitud per ser (evidentment) una animalada, però son gent sense sentit de l'humor i poc democràtica, que obliden que tots tenim dret a presentar-nos a polítics, sense necessitat de ser fills de papà ni gamusins encorbatats que no s'aguanten els pets. Voteu-me, amics meus! i tot això que riurem junts!

Voteu aquí: http://www.cori.cat/index.php?command=show_news&news_id=420

1 comment

  1. produccions tv' avatar produccions tv said:

    no ho sabiem que també estaves aqui